Welkom op de website van Tineke van Steenbergen!   Alle schilderijen vind u onder "Galerie", links onder deze pagina.    

OF via de DIASHOW, klik dan links op DIAVOORSTELLING   

wilt u op de hoogte blijven van mijn nieuwe schilderijen meld u dan aan voor mijn nieuwsbrief.

Een aantal van mijn schilderijen kunt u ook kopen via www.whoppah.nl

........................................................................‚Äč....................

2024 februari Kunstwedstrijd "Gezichten van Noord-holland", ik heb een portret ingezonden.

3 juni 2024 staat een schilderij van mij in het Noordhollands Dagblad, er waren 1100 inzendingen!

2024 augustus. ArtistMeeting in Knokke Heist, Casino. Mijn prachtige ingezonden schilderij is al doorgegeven aan de jury, krijg er nog feedback op, spannend. Ja, de jury heeft mij uitgenodigd om mee te doen aan ArtistMeeting 2024! 

2023 Kunstwedstrijd AVRO/TROS, Edvart Much. Ik doe mee met mijn oliepasteltekening "Silent Scream"

2022/2023 Kunstwedstrijd omroep MAX, ik doe mee met een

Zelfportret van Johannes Vermeer.

2022 Kunstwedstrijd Krabbee zoekt Kahlo, ik heb een  portretschilderij ingezonden #AVROTROS

2021 ben uitgekozen om deel uit te maken van het kunstmemory-spel, zie www.artmemory.nl

2020: ben er heel trots op; nu lid van ArtHilversum, zie www.arthilversum.nl 

2020. dit jaar exposeren in Museum Hilversum gaat niet door ivm Covid-19 virus.

2020; expositie kunst doet Leven in Katwijk, DUNAatelier, vanaf 29 februari tot 22 maart. is vervroegd afgelopen ivm Coronavirus.

Veiling schilderij voor het goede doel: Alzheimer, doe mee! www.schilderenaanzee.nl

2019, binnenkort, september 2019, worden er 2 schilderijen geveild voor een goed doel.

2019; ik doe mee met een wedstrijd: Urban Sketching, in september 2019 wordt de winnaar bekend gemaakt. Heb het schilderij "Venetie" ingestuurd.

2019, ik doe mee met de Kunstwedstrijd Rembrandt van Rijn, de winnaar mag in het Rijksmuseum exposeren, hoe gaaf is dat! #langleverembrandt.

2018, solo-expostie Diependaalse kerk, hilversum

2018: Mondriaanhuis: "Geinspireerd door Mondriaan", schilderwedstrijd febr/maart 2018, ik doe mee met 2 panelen van 25 x 25 cm aan elkaar met de titel "Walk my dog".

........................................

2018: eind januari 2018 uitslag kunstwedstrijd "Progress?" ik doe mee! 

 Galerie Tuur biedt voor de 4de keer een podium aan hedendaagse kunstenaars voor 2 dimensionaal werk met het kunst­project 40 x 40 .

9 kunstenaars maken kans te exposeren in Galerie Tuur te Venlo, gelijktijdig met de tentoonstelling “Progress?” van Arjen Markenstein en Yvonne Rooding.

 

2017: Van Lanschot Kunstprijs 2017 Ik doe mee op uitnodiging zie www.vanlanschot.nl/kunstprijs

De Van Lanschot Kunstprijs wordt elk jaar uitgereikt aan een hedendaagse kunstenaar die in zijn of haar werk het beste de huidige tijdgeest weet vast te leggen voor latere generaties. De prijs geeft de winnende kunstenaar een uniek podium in de Nederlandse kunstmarkt. Onderdeel hiervan is een expositie van het werk tijdens de tentoonstelling Meesterwerk in de Nieuwe Kerk Amsterdam.

 

2017 # schilderijen doen mee aan de AVROTROS KUNSTWEDSTRIJD 2017 PICASSO.  In 2015 was ik finalist in de Van Goghwedstrijd, of het nu ook gaat lukken om finalist te worden? We hopen het! zie http://krabbezoektpicasso.avrotros.nl/kunstwedstrijd/inzendingen/#/&filter=submission_type:schilderij&sort=datetime:desc&page=1&layout=list

 

 
!! - a.s. 30 SEPTEMBER 2016-9 OKTOBER 2016 EXPOSITIE "Gevincespireerd" pop-up museum Venray zie www.gevincesprireerd.nl
 
............................................................................................
 

 

 

Tineke is finalist in de AVRO Van Gogh kunstwedstrijd 2015!

!!!! Haar schilderij "evening Shopping" doet mee aan de AVRO Van Gogh kunst wedstrijd! en de jury heeft haar schilderij (samen met 19 andere kunstenaars) uitgekozen uit 3700 inzendingen!

De juryselectie, de finalisten zijn:

http://web.avrotros.nl/cultuur/kunst/overview/vangogh-stemmen#|view:masonry

De juryleden zijn Axel Ruger (directeur Van Gogh-museum), Marc Mulders, kunstenaar en Henk Schut. Frits Sissing doet de presentatie.

Beste deelnemer aan de AVROTROS Van Gogh Wedstrijd

 

Vervolg: "Zoals je misschien weet opent het Van Gogh Museum in Amsterdam op vrijdag 4 september de nieuwe entree. Tijdens de festiviteiten in het openingsweekend van 4 t/m 6 september zou het museum graag een tijdelijke thematische ‘kamer’ of wand op het museumplein plaatsen.

 

In deze kamer/op deze wand zouden ze graag jouw werk - dat door de jury van onze wedstrijd geselecteerd werd - digitaal willen vertonen!"

 

(MEI 2016 )Tineke had een van haar werken ingeschreven voor de NIEUWE wedstrijd van de AVROTROS, thema "naakt", helaas is haar werk nu niet uitgekozen, maar je kunt niet altijd winnen, maar haar prachtige schilderij "PASSION" had er best tussen mogen staan!

(JUNI 2016) Het schilderij "She's so cool" is ingeschreven voor de kunstwedstrijd "win-een-plek-in-het-museum" van www.prospecta.be (kunstnacht antwerpen).

 

 

--11 december en 20 december  2014 is er een veiling van Serious Request “Hands Off Our Girls”; mijn schilderij "ANOUK" wordt dan ook geveild voor het goede doel, info zie onder "exposties" links op de pagina. 

--Tineke  is een van de 10 finalisten (160 aanmeldingen), haar kunstwerk "Rinding on Toorop" is door de jury van VieCuri Matinee uitgekozen en zal te zien zijn tijdens het Matinee vanaf 14.00 uur in VieCuri (tv-opnames) en daarna tentoon gesteld worden in Museum van Bommel van Dam in Venlo (medio 19 november 2014). Tineke kreeg van de wethouder een prachtig kunstboek en een mooie fles wijn overhandigd.

--Het portretschilderij van Maarten van Rossem is aan hem overhandigd net voor de tvopname van `De slimste mens`, dit wordt uitgezonden vanaf juli 2014, dus kijken!   zie foto hiernaast ->                                                                                                                          

--1. Vanaf ongeveer 10 november tot begin januari 2014 werd mijn schilderij met de titel "Venetie" ge-exposeerd in het Singer-museum in Laren NH, verder info zie onder "exposities"

2. Vanaf 30 (was de 23e) november 2013 (opening om 15.00 uur) tot begin  2014 werd in Galerie "De 7e Hemel" in Bussum mijn schilderij "Masai moran" ge-exposeerd, dit bijzonder schilderij heeft in juni 2013 in deze Galerie de Publieksprijs gewonnen . (uit 70 werken en er waren 500 bezoekers in 3 weken).  

 

3..  KRONINGSWERKEN  : Mijn kleurrijke acrylverfschilderij (60 x 80 cm),  portret  van  Willem-Alexander  en Maxima   is genomineerd voor de Nationale portretwedstrijd in de Grote Kerk in Breda! De EXPOSITIE is van 27 april t/m 5 mei 2013, daarna gaat de expositie het land door, o.a. naar BEILEN, werken van kunstenaars die meewerken aan de expositie worden in een boek gebundeld, dat aan het koningspaar wordt aangeboden. (Inmiddels is het boek door de burgemeester persoonlijk overhandigd aan het koningspaar) 28 mei wordt de expositie geopend, info zie http://www.beleefbeilen.nl/expositie-ons-koningshuis en onder "exposities" en op http://formart.nl/page_id=1020 De expositie gaat nog verder het land door 20 juli 2013 opening in Amsterdam, verdere info onder "exposities"...

 

4. Ook werd Ik uitgenodigd door HPdeTijd voor deelname aan:  HPDETIJD/EXPO , "inspiratie voor de Koning", 27 april. Mijn schilderij wordt door HPDETIJD digitaal aangeboden aan de Koning http://www.hpdetijd.nl/2013-04-28/kunst-voor-de-koning-ii-portretten-van-willem-alexander/     ...................................................................................................................................................................

 

  

 5. Mijn kunstwerk werd ook uitgenodigd in "Het Loo", leuk met Jan des Bouvrie en Sacha de Boer, intervieuw door Herman van Zanten (nos), meer informatie over de tentoonstelling "Beeld van beatrix" vindt u op

http://nos.nl/koningshuis/beeld-van-beatrix/

 

 

6. Vermeulen Brauckman Kunstprijs 2013: Tineke maakt ook bijzondere digitale foto's, zij heeft voor haar foto's ook een aparte website, zij deed ook mee aan fotowedstrijden zoals de kunstwedstrijd in het museum Catharijneconvent zie http://www.catharijneconvent.nl/p/216.html

 

7. Wedstrijd Singer museum ivm expositie Rodin zie http://www.singerlaren.nl/bezoek-ons/activiteiten/tekenwedstrijdwedstrijd Singer museum ivm expositie Rodin zie http://www.singerlaren.nl/bezoek-ons/activiteiten/tekenwedstrijdwedstrijd Singer museum ivm expositie Rodin zie http://www.singerlaren.nl/bezoek-ons/activiteiten/tekenwedstrijdOpenDeOopen

  Bekend van de KunstBeurs GEAF in Hilversum is de serie schilderijen:'Two Women' , hiervan zei een Kunstkenner: 'Het is een hele leuke serie, er zit een ietwat provocerend maar relaxed erotisch element in' 

Kunstenares Tineke van Steenbergen bevind zich onder Kunstenaars op de pagina van http://www.galeries.nl/   

Tineke schildert met acryl- of olieverf op linnen, canvas of board diverse onderwerpen o.a. unieke portretten van vrouwen, ook wel eens mannen zoals het portret van Herman den Blijker   ( hangt nu in zijn huis of restaurant), maar ook abstract werk vindt zij fijn om te maken, soms verwerkt zij daarin ook diverse materialen zoals plastic, nylon, metaal, stoffen etc.

Hier en op diverse andere websites toont zij een selectie van haar werk, u bent van harte welkom als u haar atelier wilt bezoeken (graag wel even een afspraak maken via contact links onder de pagina).

"schilderen is een fijn en interessant avontuur, het is opwindend te zien wat het uiteindelijke resultaat wordt" 

Exposities door heel Nederland, waaronder vanaf 17 JUNI 2012 een VASTE expositie in conferentieoord "Hoorneboeg" op de Hilversumse hei.

 

 

 

                               

 

 

 

 

  Copyright Tineke van Steenbergen. Alle rechten voorbehouden