Dit jaar kunt u de Kunstagenda 2009, waarin 4 verschillende foto's van mijn schilderijen staan, bestellen via www.kunstagenda.com

................................................................................................................................................................

Uit de Nieuwsbrief van Boekhandel Kniphorst te Wageningen:

25 oktober: presentatie Kunstagenda, aanvang 17.00 uur.

Initiatiefneemster Marlou Kursten, kunstenaar Twan de Vos en grafisch vormgever Jelle de Gruyter presenteren hun twaalfde Kunstagenda in aanwezigheid van de deelnemende kunstenaars.
Nadat het eerste exemplaar op feestelijke wijze is aangeboden aan een mystery guest, zal Jelle de Gruyter kort het woord voeren. Daarna is er gelegenheid de Kunstagenda aan te schaffen. Aansluitend schenkt Kniphorst een glas wijn of sap en is er gelegenheid voor een informeel samenzijn.
De Kunstagenda is opgezet als bureauagenda met voor elke week een pagina. Onder aan de pagina staat (een deel van) een gedicht. Naast elke weekpagina staat een afbeelding die niet alleen inhoudelijk, maar ook druktechnisch een kunstwerkje is. Er zijn 52 pagina’s met afbeeldingen van originele kunstwerken waarvan 48 in full-colour.
De Kunstagenda besluit met korte informatie over de 13 beeldende kunstenaars en de dichter.
Een keuze uit hun werk wordt in de winkel tentoongesteld tot eind november.
Zie ook
www.kunstagenda.com en www.marloukursten.nl